• Nummer 8 is een nummer vol nieuws! Geen do’s en don’ts als het om het prille najaar gaat, maar meer wat komt en wat blijft. Wonen is tenslotte een mix van persoonlijke smaak en inspirerende nieuwe items. Een paar tipjes van de sluier: het pantoffelruitje is terug, de natuurtrend blijft nog even, we signaleren trends uit Amerika en die mooie oude koffers, die krijgen een nieuwe rol! Leer ook over de kunst van het mooi wegwerken en vergeet de verrassende uitknippagina niet!

Oeps, foutje!

Geschreven op 25 juni 2015 door Ariadne at Home

brocante3

Ook zo dol op de romantische stijl van Gabriëlle uit onze nieuwe brocante special? Helaas is er op de shoppingpagina (in de stijl van …) een klein foutje geslopen. Bij het theekastje met geslepen glas (pagina 65) staat een verkeerde website. Het kastje en nog veel meer mooie brocante meubels en accessoires zijn te vinden op http://www.passiebloom.nl

Categorie: Geen categorie | Reacties: Plaats een reactie

Yvonne ♥ Chinese roos

Geschreven op 11 mei 2015 door Ariadne at Home

Yvestown2 400 px

[Advertorial]

Yvonne Eijkenduijn, lifestyle- en interieurblogger, schrijft en fotografeert voor haar blog de leukste berichten over haar huis en haar projecten. Ze woont in Lommel, net over de grens bij België en houdt van roze en wit, cake en kerst. Hier laat ze zien hoe mooi de Chinese Roos past in haar huis.

“Het lijkt mij geweldig: een veld vol bloeiende Chinese rozen in de tuin. Mijn borders zijn helaas te klein voor deze grote plant, maar in potten is de Hibiscus ideaal. Ook is er een Chinese Roos speciaal voor binnen, die moest ik hebben. Het was wel even wennen want het glanzende groene blad is best opvallend. Maar inmiddels heb ik de plant in mijn hart gesloten omdat de bloemen in bleke pastels zo mooi kleuren in mijn huis.”  (Lees verder…)

Categorie: Home | Reacties: Plaats een reactie

Xala gieters

Geschreven op 14 april 2015 door Ariadne at Home

butler wit Xala
Om buiten de plantjes mee water te geven, of toch voor binnen met een mooi boeket … De grappige kunststof gieters van Xala zijn echte zomerfavorieten! Daarom vinden we het zo jammer dat onderaan pagina 12 van ons nieuwe meinummer de verkeerde afbeelding bij het stukje tekst is geplaatst. Op die foto is namelijk gieter LUNGO te zien, die heeft een inhoud van 12 liter en kost € 24,95. Gieter BUTLER heeft een inhoud van 6 liter, kost € 16,95 en is op bovenstaande afbeelding te zien. Kijk voor de complete Xala familie op xala.be
Categorie: Home | Rectificaties | Reacties: Plaats een reactie

Oeps, foutje!

Geschreven op 7 april 2015 door Ariadne at Home

13A
In Mooi plan van Ariadne at Home 5 is een foutje geslopen. De tip over eikenhout van Mirjam Steenbeeke is per ongeluk niet helemaal goed overgenomen. Op pagina 70 staat dat ammoniak in verf eikenhout zwart doet uitslaan. Maar verf laat eikenhout niet zwart uitslaan. Ammoniak gebruik je om hout te ontvetten voor je gaat schilderen. De tip van Mirjam is dan ook: gebruik geen ammoniak op eikenhout, want dan kan het zwart uitslaan.

Meer weten? Kijk op www.verftechnieken.nl/krijtverf.html

Categorie: Home | Rectificaties | Reacties: Plaats een reactie

Kleurrijke binnenkijker

Geschreven op 18 maart 2015 door Ariadne at Home

erna swart maart
Ook zo genoten van de kleurrijke binnenkijker van Erna de Swart uit ons maartnummer? Veel van de spullen in haar huis verkoopt Erna in haar eigen winkel SwartWit Kleurrijk Wonen in Sevenum.

SwartWit Kleurrijk Wonen
Kerkstraat 1 Sevenum
Open: di t/m do 9.30 – 12.30 uur / 13.30 – 18.00 uur
vr 9.30 – 18.00 uur, za 9.30 – 16.00 uur
swartwitkleurrijkwonen.nl

Categorie: Home | Reacties: Plaats een reactie
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 192