Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Neem een abonnement op Brocante Living in België!

Wil je een abonnement op Brocante Living nemen vanuit Nederland? Dan kun je hier terecht.

Hou je van romantische, nostalgische interieurs? Dan is dit iets voor jou!

Brocante Living varieert van sober Scandinavisch, naar industrieel getint tot romantisch met Franse invloeden. Geniet nu 6 maanden, 1 jaar of 2 jaar van een complete brocante beleving. Kies hieronder je abonnement.

Een abonnement cadeau doen? Dat kan! Vul dan hieronder eerst de gegevens van de ontvanger in en duid daarna ‘een afwijkend betaaladres invullen’ aan.

Tip: Kies bij betaalmethode voor domiciliëring en betaal gespreid per 3 maanden. Je krijgt nu een extra korting van 10%!

Brocante Living abonnement
Brocante Living is er voor liefhebbers van de brocante woonstijl. Dit tijdschrift focust zich uitsluitend op brocante interieurs. Het bevat reportages van de mooiste brocante huizen waaruit je volop inspiratie kunt halen voor je eigen woning. Maar Brocante Living inspireert niet alleen. Je vindt in elke editie ook de beste brocante adressen en de mooiste webwinkels waar jij brocante items voor je eigen interieur kunt shoppen. Brocante Living geeft praktische ideeën en tips om mee aan de slag te gaan om van je huis een brocante thuis te maken. Brocante Living is hét tijdschrift voor iedereen die gaat voor een thuis vol gezelligheid en warmte.

Voordelen voor Brocante Living abonnees
Met een Brocante Living abonnement geniet je elke keer weer van brocante wooninspiratie. Je ontvangt Brocante in je brievenbus, nog voordat het in de winkel ligt, en bent daarmee voordeliger uit dan wanneer je het los koopt in de winkel.

Kies jouw Brocante Living abonnement
Geniet nu 6 maanden, 1 jaar of 2 jaar van brocante inspiratie.
Ken je iemand die (ook) fan is van een gezellige en warme woonstijl? Geef dan een abonnement op Brocante Living cadeau! Alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch.

Vragen over je abonnement?
Onze klantendienst helpt je graag verder elke werkdag van 8u tot 16u30 via het nummer 02/556.41.50 of via mail naar abo.dpgmedia@partnerpress.be

Deze aanbieding is geldig in België t.e.m. 31/12/2021. Je ontvangt de eerstvolgende editie van Brocante Living in je brievenbus. Het abonnement stopt automatisch. Uw persoonlijke gegevens worden verzameld en verwerkt door AMP NV, Lenniksebaan 451, 1070 Anderlecht. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens en uw rechten kunt u de volgende webpagina raadplegen: www.viapress.be/cgv. Lees hier het privacybeleid van DPG Media Home Deco.