Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Raamdecoratie: nieuwigheden op een rij

Hoe leuk het ook is om naar buiten te kijken, we zitten niet altijd op glurende buren te wachten. Ook is het niet echt aangenaam om ’s avonds in een zwart gat te kijken. Raambekleding is de oplossing en gelukkig vind je in het ruime aanbod van JASNO altijd iets passends voor jouw interieur. (in samenwerking met JASNO)

‘It’s in the details’, roepen we op de redactie regelmatig in koor als we een voorstel van een interieur binnenkrijgen waar we allemaal enthousiast over zijn. Maar als de basis van een woning al niet goed zit, is het knap lastig om tot een mooi eindresultaat te komen. Een goede vloer, kwaliteitsvolle materialen maar ook zeker raambekleding zijn elementen die een interieur maken of kraken. JASNO, expert op het gebied van raamdecoratie, beseft zich dit al te goed en heeft met zijn brede aanbod voor elke ruimte, stijl en raamvorm wel een aantrekkelijke oplossing. 

Natuurlijke uitstraling

Eerder vertelden we al hoe je met vouwgordijnen van JASNO een hedendaagse, warme look creëert. Met hun nieuwe collectie shutters en houten jaloezieën laten ze zien dat ook deze producten je interieur een rijke en natuurlijke uitstraling geven. Beide zijn van Paulownia-hout, een heel duurzame houtsoort. Wit- en zwarttinten zijn nog altijd populair, maar bij JASNO hebben ze naast naturel, zwart en wit ook een breed aanbod kleuren. Hierdoor kun je de raambekleding goed afstemmen op de rest van je interieur. Zo kun je voor een kleur kiezen die opgaat in het interieur, of juist eentje die contrasteert en eruit springt. 

Veel nieuwigheden

Ze hebben niet stilgezeten bij het Nederlandse bedrijf en presenteerden begin deze maand allerlei nieuwigheden op de vt wonen&design beurs. Hier introduceerden ze ook nieuwe maten van de ladderbanden van de jaloezieën (blinds). Die zijn nu verkrijgbaar in drie maten, in plaats van enkel de standaardmaat. Zo heb je nu ook een extra smalle en extra brede band, die elk weer voor een andere look zorgen. Ook nieuw bij het merk zijn elektrische jaloezieën, zowel met ladderkoord als met ladderband. Hierdoor hoef je de bank niet eens meer af te komen als je ze wilt openen of sluiten. 

Shop online

Enthousiast geworden? Kijk dan snel in de nieuwe webshop met 3D-configurator. Door deze functie kun je vanuit huis nu zelf dakraamshutters, vouwgordijnen, verticale lamellen of houten jaloezieën naar wens samenstellen en online bestellen. Handig: dankzij de online tool zie je meteen hoe het product eruit komt te zien. Kom je er zelf niet uit of zoek je naar bekleding voor speciale raamvormen, dan kun je om advies vragen bij een van de dealers. 

Vraag een brochure aan, shop online of zoek naar een dealer van JASNO bij jou in de buurt.

Bron: in samenwerking met JASNO