Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

3x DIY voor Pasen

Pasen is het perfecte moment om de handen uit de mouwen te steken en mooie creaties zelf te maken. Willemijn geeft 3 leuke ideeën, om te geven of om gewoon lekker zelf te houden.

willemijn pasen krans

willemijn pasen

willemijn plant pasen

1. Een paaskrans

Altijd goed, een mooie paaskrans. Bind wat takken aan elkaar en maak er een cirkel van, kronkel er gedroogde of verse eucalyptus door en voeg een paar bloemen toe. Voor een paasgevoel creëer je een nestje in een hoekje. Leuk met wat chocolade eitjes erin! (Bron: The Dailys).

2. De paashaas op tafel

Simpel en erg mooi, deze paashaasjes op tafel. Zet lage plantenpotjes in een jute zakje op tafel. Knip haasjes uit papier en bind ze rond de juten zakjes.

3. Paascactussen

Erg eenvoudig om te maken, maar een heel leuk resultaat. Koop enkele veren. Knip het onderste gedeelte van je veer af, in het holle gedeelte van de veer steek je een houten cocktailprikker. Je kunt de topjes van de veer met een verspray kleuren. In je bloempotjes steken, en klaar is kees! (Bron: Monstercircus).

Wie is Willemijn?

Willemijn ter Hart-Koopal heeft een voorliefde voor mooie beelden en alles wat met interieur te maken heeft. Voor Ariadne at Home spot ze iedere maand wat dé trends zijn. Ze heeft een passie voor bloemen en is bloemstylist. Op haar Instagrampagina Willemijnflowerstories toont ze haar mooiste creaties.

Bron: Ariadne at Home maart 2016 | Samenstelling Willemijn ter Hart-Koopal