Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

De 5 favoriete klusjes van de redactie

Klusjes uitvoeren in huis? Dat lukt je prima zelf! Deze maand lees je in Ariadne at Home waar je best op let bij verfklusjes, hoe je behangt met een ‘wauw-effect’ en hoe je de juiste sfeerverlichting uitkiest én ophangt. Hieronder krijg je alvast een kleine sneakpeak en tonen we de 5 favoriete klusjes van de redactie!

Huis-, tuin-, en keukenspullen net even anders inzetten dan waarvoor ze zijn bedoeld: altijd leuk. Het resultaat? Stijlvolle ruimtewinners, handige opbergers en verrassende Ikea-hacks die je interieur een boost geven. We vroegen daarom aan 5 mensen op de redactie wat hun favoriete klusje is én waarom. Geloof ons, voor deze ideeën steek je met plezier de handen uit de mouwen!

1. Maak er een potje van

Grafisch vormgever Karin is fan van dit handige keukenhulpje. Verzamel waxinelichthouders en kleurrijke potjes en bind ze met jute touw bij elkaar tot één grote opberger. Zo staat alles ordelijk bij elkaar, maar toch binnen handbereik!

2. Nachtkastje uit de natuur

Dit grappige boomstammetje is de absolute favoriet van redactrice en boekenfanaat Liesbeth. Door de inkeping aan de zijkant kun je hier perfect een boek bewaren. Bovendien houd je zo voldoende ruimte over voor je wekker en een glas water. Handig!

3. Wat een spetter

Ook in 2018 is de marmer trend niet weg te denken uit je interieur. Redactrice Yara is helemaal fan! Door dit witte kastje grijze/taupe-achtige spetters te geven krijgt het bijna een marmer effect.  Na marmeren borden, placemats en kandelaars wordt dit DIY-kastje Yara’s volgende aanwinst!

4. Geen appels maar schoenen

Schoenen? Die kun je nooit genoeg hebben volgens marketing assistente Joy. Zij heeft sneakers in overvloed, maar te weinig opbergruimte om ze allemaal een plek te geven. Dit schoenenrekje van oude fruitkistjes is dan ook de ideale oplossing. Opgeruimd staat netjes!

5. Vakkenbord voor pronkmateriaal

De ultieme favoriet van hoofdredacteur Dorien is dit leuke vakkenbord. Zo gemaakt met een houten plaat en een stuk gordijnstof. Dorien decoreerde haar klus-project met foto’s en oude porseleinen bordjes. Originele wanddecoratie verzekerd!

Bron: Ariadne at Home nr. 5
Samenstelling en DIY: Marlies Does & Myla Griese
Fotografie: Louis Lemaire