Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Extra ordelijk: alles op een rijtje

Het is tijd om alles op een rijtje te zetten. Letterlijk, welteverstaan. Zet broodplanken zij aan zij, hang een trio landkaarten onder elkaar en maak een optocht van rieten manden. Zo heb je dubbel voordeel: alles ziet er netjes uit en je woonaccessoires staan extra in de kijker!Ariadne styling rijtjes

Potten van achter naar voor: grijs (Sostrene Grene), terracotta met rand (Hornbach), van zink (Sostrene Grene), terracotta (Ikea), zinken pot (Sostrene Grene), 2 terracotta potten (Ikea) en oude terracotta pot (Kringloop). Rieten lamp (privébezit, vergelijkbaar model te koop via Kwantum), metalen roze stoel Darp (Woonexpress), witte linnen fauteuils (privébezit, vergelijkbaar model Jennylund te koop via Ikea), plaid (Dille & Kamille), beige kussentjes van gewassen linnen (H&M), diverse plantjes (Ikea), tafel, bank, stempel en boekje (privébezit).

Tafelloper van terra

Maak een blikvanger van je tafel door terracotta potten over de hele breedte op een rijtje te zetten. Met zo’n natuurlijke tafelloper is verdere decoratie overbodig. Om de potten extra te laten opvallen, kun je ze verven. Hier is een pot in eigenwijs grijs aan de reeks toegevoegd. Door de combinatie van een verweerde tafel, doorleefde potten en een rieten lamp ontstaat er een warm geheel.

Tip

Het is leuk om te variëren in hoge en lage planten, maar zorg dat ze niet té hoog zijn, anders kun je je tafelgenoten niet meer in de ogen kijken.

Bron: Ariadne at Home april 2017 | Productie en styling Janneke Peters | Fotografie Louis Lemaire | Tekst Floor Roelvink