Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Babykamer vol zelfmakers

Een van de allerleukste dingen die je moet regelen bij de komst van een kleintje: de babykamer! Ariadne at Home-lezers Nadia en Bert zijn sinds twee maanden de trotse ouders van zoon Arthur. Samen met styliste Marie realiseerden zij een droom van een babykamer. Kom binnenkijken in de babykamer van Arthur!

Wat je van beren leren kan

Nadia: “Mijn man Bert noem ik soms liefkozend ‘beertje’. We houden van reizen en het is een droom om ooit samen met Arthur wilde beren te spotten in Canada. Het berenbehang is een blikvanger en was het uitgangspunt van de make-over. Na de geboorte kwamen we erachter dat Arthur in het Keltisch ‘beer’ betekent. Alsof het zo had moeten zijn… Zo bijzonder!”

Babykamer met wow-effect

Nadia: “Het berenthema komt op meerdere manieren terug, onder meer in de te gekke mobiel die je zelf kunt haken. Zo heeft Arthur altijd wat te kijken als hij in z’n bedje ligt. de rinkelende belletjes maken de mobiel extra leuk. Als we zijn kamertje aan de kraamvisite laten zien, horen we alleen maar oh’s en ah’s!”

Nadia: “Het kamertje van Arthur is geen typische babykamer, maar is op de groei ontworpen. Als hij gaat kruipen en ouder wordt, kan hij spelen en boekjes lezen in de hoek met de klamboe.”

Het volledige artikel, samen met de uitleg voor de DIY’s, lees je deze maand in Ariadne at Home!

Fotografie: Marie Houttequiet en Sarah van Hove
DIY’s: Janneke Peters, Jef van Tricht en Liesbeth Carlier