Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Bezoek ons bloemenhuis op de vt wonen&design beurs!

Een inspirerend bloemenatelier met gezellige woonruimte, dát is wat je mag verwachten van Ariadne at Home op de vt wonen&design beurs in Amsterdam. Kom langs tussen 3 en 8 oktober en laat je verleiden door de creatieve vibes en landelijke charme. 

Bloemen

Tussen de bloemen

Alsof de lavendelvelden zo voor de deur liggen. Dat gevoel willen we je bezorgen als je ons bloemenhuis binnenstapt op de vt wonen&design beurs. Verweerd hout, manden vol droogbloemen – én verse exemplaren -, een knusse woonhoek waarin je je zo zou willen nestelen… Zie je het al voor je? Met onderstaand moodboard (© Pinterest) lukt dat vast!Moodboard

Samen sterk!

In ons bloemenhuis klopt alles tot in de kleinste hoekjes dankzij onze stylisten en partners uit de woon- en decoratiewereld. Want iets moois opbouwen, lukt nog steeds het beste met een team om je heen! Hieronder een opsomming:

Partners

Van links naar rechts en van boven naar onder:

1. Household Hardware

Op de volledige achterwand van ons atelier pronken parelwitte zelliges van Household Hardware, verkoper van unieke en vrijwel uitsluitend met de hand gemaakte producten voor in huis. Het ambachtelijke karakter van deze tegels sluit perfect aan bij de landelijke, authentieke sfeer die we willen neerzetten.

2. Dille & Kamille

Met producten die staan voor eenvoud en liefde voor de natuur, mocht Dille & Kamille als partner niet ontbreken. Zij zorgen voor de droogbloemen – de essentie van ons huis – die je overal zult terugvinden. Zelfs bungelend aan het plafond…

3. ’t Achterhuis Historische Bouwmaterialen

De naam zegt ’t zelf: ’t Achterhuis Historische Bouwmaterialen is gespecialiseerd in antieke en verouderde bouwmaterialen. Bij hen klopten we aan voor authentieke ramen en deuren, een oude werktafel en enkele kleine meubeltjes.

4. Bedding House

In ons knusse slaapgedeelte zorgen we voor een primeur met ons gloednieuwe dekbedovertrek Warmly Natural. Dit ontwierpen we samen met onze trouwe partner Bedding House, een familiebedrijf dat bed- en badlinnen ontwerpt.

5. Rebel Walls

Blikvanger van onze stand wordt ongetwijfeld het behang Rosegarden van Rebel Walls, fabrikant van uniek en vernieuwend behangpapier. Hiermee kiezen we resoluut voor een romantische, maar gedurfde look.

6. Direct Lampen

Voor de stoere noot zorgt de verlichting van Direct Lampen. Uit hun uitgebreide collectie kozen we lampen met een industriële look. Deze passen perfect in ons warme bloemenhuis en maken het woonplaatje compleet.

7. Annie Sloan

Alles begint dus met een goede – en in dit geval warme – basis, want een eerste indruk is onuitwisbaar. Op de muren komt Chalk PaintTM van het bekende verfmerk Annie Sloan, in tinten die mooi passen bij de bloemen in huis.

Originele workshops

Op onze stand laten we het magazine tot leven komen. Je ontmoet het Ariadne at Home-team, je kunt je ‘in real life’ laten inspireren door onze happy woonstijl én je kunt er gedurende de hele beursperiode deelnemen aan tal van leuke en originele workshops.

De inschrijvingen voor onze workshops zijn inmiddels afgesloten.

Uniek voordeel!

Heb je nog geen abonnement op Ariadne at Home? Perfect, want dan kun je nu profiteren van deze aantrekkelijke actie! Kies voor 6 x Ariadne at Home en krijg daarbij twee tickets voor de vt wonen&design beurs in Amsterdam. Je betaalt voor dit pakket slechts 39 euro in plaats van 70,50 euro. Een onweerstaanbaar aanbod, toch? Profiteer nu via deze link.

Actie

Post & win-actie!

Hou je mobiele telefoon bij de hand in ons bloemenhuis en maak kans op prachtige prijzen van Bedding House, Direct Lampen, Annie Sloan en Dassie Artisan! Wat moet je doen? Fotografeer jouw favoriete hoekje van onze stand, post de foto op Instagram of Facebook en gebruik de hashtag #indebloemetjesbijathome. Op het einde van elke dag kiest de redactie 4 winnaars. Let op: enkel wie onze facebookpagina ‘liket’ of ons op Instagram volgt, komt in aanmerking. Hopelijk tot op de beurs!

Praktische informatie

vt wonen&design beurs

Wanneer: van 3 t.e.m. 8 oktober 2017, dagelijks open van 10u tot 18u. Op donderdag en vrijdag open tot 21u.

Waar: RAI Amsterdam, Europaplein 22, Amsterdam (NL)

Meer info: vtwonenendesignbeurs.nl

EXTRA LEUK!

Op de vt wonen&design beurs kan je op de abo-stand (letterlijk achter de hoek van ons bloemenatelier) onze gloednieuwe at Home-agenda 2018 kopen én in primeur ook onze Happy Zelfmakers DIY-special!