Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Bijzondere shutters voor bijzondere raamvormen

Het kan gewoon: of je nu een rond raam hebt, een metershoog raam, een getoogd raam of een hoekig raam: er bestaat raamdecoratie voor. Shutters passen namelijk voor élk raam. En wie dat niet gelooft, mag komen kijken. (in samenwerking met JASNO)

Raamdeco-paniek?

Zo’n raam met een speciale vorm geeft karakter aan een huis. Het springt in het oog en dus zouden we er allemaal wel een (of meer) van willen hebben. Kun je nog makkelijker sfeer in je huis krijgen? Ga je echter op zoek naar raamdecoratie voor dat bijzondere raam, dan loop je snel vast. Vitrage of een rolgordijn is geen optie. Geen paniek, want heb je al eens aan shutters gedacht? Wij zijn dol op deze lamellen, ze passen naadloos in de Ariadne at Home-sfeer. Bijkomend voordeel: omdat ze op maat worden gemaakt, passen ze voor elke raamvorm. Ideaal!

Dol op shutters

Shutters staan sowieso hoog in ons favorietenlijstje als we het over raamdecoratie hebben. Oók als je een standaard raam hebt. Ze zijn stijlvol, tijdloos én functioneel. Door de lamellen te kantelen, regel je eenvoudig de lichtinval in huis. Draai ze iets verder open wanneer je ’s winters met je rug in het zonnetje wilt zitten. Of hou de warmte juist buiten en kantel de lamellen zo dat de zon niet naar binnen schijnt. Dat is ook handig als je wat meer privacy wilt wanneer het donker wordt en je de verlichting inschakelt. In een handomdraai staan de lamellen zo dat niemand nog naar binnen kan kijken.

Altijd op maat

Heb je shutters nodig voor een dakraam, dan kun je ervoor kiezen zelf het raam op te meten en de shutters online te bestellen. Dat kan door de speciale frames die JASNO hiervoor ontwikkelde. Wanneer je weet welke kleur en welk materiaal jouw voorkeur heeft, is dat een kwestie van een paar klikken.

Voor elk ander raam -standaard en bijzonder-, komt er eerst een expert langs die de maten opneemt. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in de shutters die JASNO aanbiedt, dan zal een van de ervaren medewerkers langskomen om dit te doen. Zo weet je zeker dat jouw shutters straks perfect passen.

Eerst voelen, dan kopen

We zullen het maar bekennen: wij willen altijd eerst iets zien en aanraken voordat we beslissen of we het in ons huis willen hebben. We willen zien wat de verschillende maten, kleuren en structuren zijn. Pas als het goed voelt, is het welkom. Herkenbaar? Vast wel, zeker met iets dat zo sfeerbepalend is als je raamdeco. Neem dus de tijd als je dit gaat uitzoeken. In Eersel vind je de showroom van JASNO (Lange Voren 25). Daar kun je op je gemak alle mogelijkheden bekijken. Op jasnoshutters.nl vind je de openingstijden. Maak er meteen een gezellige dag Brabant van. Na je bezoek aan de showroom en aan het leuke dorpje Eersel rij je bijvoorbeeld in een klein half uur naar het centrum van Eindhoven. Ontdek de shutters collectie ook bij een JASNO-dealer bij jou in de buurt: JASNO.nl/dealer-zoeken

Bron: in samenwerking met JASNO