Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Binnenkijken bij Sandra Hop: extra beelden

In editie 7 van Ariadne at Home kun je het huis bewonderen van Sandra Hop en haar man Daniël. Ze vormen een gouden woonduo: zij heeft de creatieve ideeën, hij is de allesklusser. Hieronder tonen we je graag nog wat mooie beelden die het magazine helaas niet haalden.

1. Georganiseerde chaos

Landelijke en stoer, zo ziet de werkplaats van Sandra eruit. Ze combineert metalen bakjes vol roestvlekken met keramiek, zink en verweerd hout. Toch oogt het geheel ordelijk en opgeruimd.

keuken

2. Regisseur in eigen tuin

Tijdens een inboedelverkoop van een strandtent liet Sandra haar oog vallen op deze regisseursstoelen. De stoelen waren afgeleefd, maar in haar idyllische tuin leven ze weer helemaal op. Wil je de tuinstoelen een kleine make-over geven? Geef de houten leuningen een grondige schuurbeurt en kies een fris lapje stof als stoelbekleding.

 

3. Nooit genoeg plaats

In je keuken heb je nooit opbergruimte genoeg. Deze lange metalen strip met haakjes maakte Sandra zelf. Ze hangt er haar keukenschort en enkele snijplanken aan. Handig, toch?

3. Gezellig hoekje

Blank hout en zwart: de ideale combinatie volgens Sandra. Bovenop een vergeten kastje plaatste Sandra een dienblad met net iets teveel kaarsen voor een verweerd stuk louvredeur. Picture perfect!

2. Nieuw wordt oud

Geen oud kastje naar je zin te vinden? Doe zoals Sandra en schuur een nieuw kastje een beetje op zodat het een verouderde look krijgt. Niemand die nog vermoedt dat dit kastje net uit de winkel komt.

Het volledige interieur van Sandra Hop kun je bewonderen in editie 7 van Ariadne at Home.

Fotografie: Denise Keus