Creatief dagje uit: KreaDoe

Haken, breien, tekenen, schilderen, bakken, … Het is dé tijd van het jaar om creatief aan de slag te gaan. Ideaal voor een gezellige middag thuis of om alvast je decembercadeaus te maken. Inspiratie nodig? Dan is KreaDoe de place to be. Het grootste DIY-event van de Benelux viert dit jaar haar dertigste verjaardag en pakt groots uit. Wij geven je alvast vijf redenen om de beurs, die plaatsvindt van 30 oktober t/m 3 november in de Jaarbeurs in Utrecht, te bezoeken. (in samenwerking met KreaDoe)

1. Eindeloos veel workshops

Heb je altijd al je eigen muts willen haken of zelf een botanische aquarel willen maken? Of wil je beginnen met je eigen bullet journal? Volg dan een van de talloze workshops die op KreaDoe georganiseerd worden. Van borduren tot boetseren met FIMO-klei, er is voor ieder wat wils.

2. Vier theaters opgebouwd rond verschillende thema’s

Ook de vier theaters, telkens opgebouwd rond een bepaald thema, zijn een must-see op de beurs. In het Handletter Theater vind je de leukste handletterbenodigdheden en krijg je tips om je handletterskills te verbeteren. In het Knipmode Theater, de grootste naaiclub van Nederland, leer hoe je zelf een leuke top naait. Hou je meer van breien, breng dan een bezoekje aan het Goedgemutste Breitheater. Bakliefhebbers kunnen terecht in het Cupcake Theater, waar je prachtige cupcakes leert maken, die bijna zonde zijn om op te eten.

3. Influencers

Maak kennis met bekende DIY’ers, die er hun nieuwste boek lanceren of demonstraties geven. Zo staan Bobbi Eden, Dendennis (bekend van zijn grappige gehaakte amigurumi’s) en Lisanne Multum (van de blog happyhandmadeliving.nl) klaar om een praatje met je te maken. Extra leuk: er vallen heel wat mooie prijzen te winnen!

4. KreaDoe Ontmoet

Op het KreaDoe Ontmoet-plein maak je kennis met andere creatievelingen. Je kunt er meteen je nieuwe spullen uitproberen en tips en tricks uitwisselen met de andere beursbezoekers.

5. Kidsplein

En ook aan de allerkleinsten is gedacht. Kinderen krijgen een knutselpakketje, kunnen meedoen aan een puzzeltocht, hun haren laten vlechten of gewoon samen spelen.

Tickets

Vier de dertigste verjaardag van KreaDoe mee en koop hier je tickets met korting, met code ARIA2019!

Bron: in samenwerking met KreaDoe