Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Een kleurencombinatie om verliefd op te worden

Begint het bij jou ook te kriebelen als je deze nieuwe, aardse kleurencombinatie ziet? De mix van framboosrood, terracotta en couscousbruin is warm en krachtig tegelijk. Voeg er een vleugje voorjaarsgeel aan toe en je huis lonkt voorzichtig al een beetje naar de lente.

AatH mediterraans keuken

De keukendeurtjes zijn geverfd met matte zijdeglansverf kleur Dierbaar S3030-Y80R en kleur Couscous S1510-Y30R van Histor (Karwei), grote ronde houten plank, plank in trapeziumvorm (Het Kabinet). Terracotta schaaltjes Färgrik, rond houten bord (Ikea). Pepermolen van olijfhout, zoutmolen van olijfhout, pepermolen Peugeot donkerbruin hout, zoutmolen Peugeot donkerbruin hout, klein nootmuskaatmolentje, kookpan bruin van Sambonet, sauspan van Sambonet in zacht okergeel, koperen steelpannetje van Falk, koperen sauteuse van Falk, koperen melkkannetje, bruine koffiepot, olijfoliefles roodbruin, dikke houten snijplank van acaciahout (Zus&Zo Keukengerei). Handdoekjes in okergeel, marsala en bruin, theedoeken bruin geruit (Sissy-Boy). Fles met riet vlechtwerk (Van Dijk & Ko), overig (privébezit).

Mediterrane keuken

Alsof je in een keuken aan de Middellandse Zee staat, zo lijkt het in deze witte basis met rood-bruin geverfde deurtjes, die voor een zuidelijk sfeertje zorgen. De strakke belijning, houten accessoires, zwarte accenten en het composiet aanrechtblad maken de keuken lekker stoer. En kijk hoe slim hier is omgegaan met de ruimte onder de traptreeën. Dikke, brede planken vervangen bovenkastjes. Hierop uitgestald staat keukengerei niet alleen voor het grijpen, maar krijgt het ook een decoratieve functie. Door alles te groeperen blijft het netjes en overzichtelijk.

Wil je de hele woonstyling zien? Koop dan editie 2!

Bron: Ariadne at Home februari 2017 | Fotografie: Sjoerd Eickmans | Styling: Moniek Visser | Tekst: Floor Roelvink.