Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Ga voor een kerstdiner met een gouden randje

Ah december, de gezelligste maand van het jaar. Nog even en dan is het weer kerst! Maar … eerst nog hollen door de winkelstraten op zoek naar leuke cadeautjes, kookboeken uitpluizen om het perfecte menu samen te stellen en – niet te vergeten – het bedenken van een mooie tafelschikking. Gelukkig kunnen wij je bij dat laatste een handje helpen. 

Tafel

Een toefje goud

Prachtige winterbloemen of dennentakken, een loper van kaarsen of kerstlichtjes, mooie onderborden om het geheel een extra chique uitstraling te geven, kunstige naamkaartjes… Voor je kersttafel mag je groots uitpakken. Maar hoe zorg je nu voor die glamoureuze finishing touch? Met goud natuurlijk! Deze tint past bij elk kleurthema en geeft je tafel een extra feestelijke boost. Bij Xenos vind je nu – voor zachte prijzen – allerlei items in de collectie die perfect in dit straatje passen: van placemats met nonchalante, gouden spikkels tot diverse soorten champagne- en wijnglazen. Benieuwd naar onze favorieten? Dit zijn ze:

Collage

  1. Porseleinen bordjes in stervorm, set van 4: € 6,99
  2. Placemat met gouden spikkels, set van 2: € 4,99 – porseleinen bord met gouden sterren, set van 2: € 8,99 – bestek New York: € 2,29/stuk
  3. Leistenen onderzetters, retro, 10×10 cm, set van 6: € 5,99
  4. Onderbord van kunststof in rosé, goud of zilver: € 1,99

Alles bij Xenos.

Niet te missen actie!

van 4 t.e.m. 17 december geldt bij Xenos de actie ‘3 + 1 gratis’ op ál het kerstservies. Alle combinaties zijn mogelijk. Het goedkoopste artikel is gratis en wordt verrekend als 100% kassakorting. 

Logo xenos