Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Getipt door Willemijn: sfeermakers voor de moestuin

Kriebelt het om in je moestuin aan de slag te gaan? Bekijk dan zeker de tips van Willemijn voor een heerlijke sfeer in de tuin. 

metalen rekje moestuin nordal nylon straps moestuin

Metalen rekje (Ib Laursen) op foto 1. Nylon straps om bijvoorbeeld een houten kist mee op te hangen (Nordal) op foto 2.

Sfeermakers voor de moestuin

Willemijn: “Het tuinseizoen is in volle gang, binnen mag naar buiten en visa versa. Begin een moestuin in mooie zakken op het terras of hang buiten een gehaakte tuinlamp op aan een grillige tak. Zo wordt het nog meer genieten van al het groen rondom het huis.”

 

collage willemijn moestuin

Must-haves voor de moestuin

Gehaakt tuinlampje ‘Lampe’ van Nederlandse makelij, verkrijgbaar in 9 kleuren, 6 meter snoer (Het groene fabriekje). Duurzame plantenzak, gemaakt van gerecyclede pet-flessen en natuurlijke vezels (Kitchengardenshop.nl). De gemakkelijkste manier om op een eenvoudige manier te moestuinieren, is door te beginnen in een bak met 16 vakken. Deze app helpt om tot nog een beter resultaat te komen (Te downloaden via makkelijkemoestuin.nl). Door het geklingel van de harkjes en schepjes jaag je op een vriendelijke en mooie manier vogels weg uit je moestuin. (Kitchen Garden Shop).

Wie is Willemijn?

Willemijn ter Hart-Koopal heeft een voorliefde voor mooie beelden en alles wat met interieur te maken heeft. Voor Ariadne at Home spot ze iedere maand wat dé trends zijn. Ze heeft een passie voor bloemen en is bloemstylist. Op haar Instagrampagina Willemijnflowerstories toont ze haar mooiste creaties.

Bron: Ariadne at Home juni 2016 | Samenstelling Willemijn ter Hart-Koopal