Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gloednieuw: de tweede Ariadne at Home-badkamer

Je kon ‘m al in primeur bewonderen op de vt wonen&design beurs, maar hier stellen we hem dan nog eens officieel aan jullie voor: de nieuwe Ariadne at Home-badkamer in samenwerking met sanitairspecialist Bad in Beeld. Bij dit trendy ontwerp staan relaxen en genieten bovenaan! ’

badkamer MHO_SDN_Badinbeeld_3 MHO_SDN_Badinbeeld_6 MHO_SDN_Badinbeeld_7 MHO_SDN_Badinbeeld_23 MHO_SDN_Badinbeeld_25

Privé wellness

Trendy, kleurrijk, modern en romantisch; zo omschrijven wij de nieuwe Ariadne at Home-badkamer. Zachte poedertinten zorgen ervoor dat je optimaal kunt ontspannen. De matte wandtegels in een opvallend visgraatmotief en de hexagon-vloertegels zijn echte blikvangers. Het wordt lastig kiezen tussen het moderne bad met golvende lijnen of de weldadige regendouche voor een puur wellness-gevoel. Een ding is zeker: in deze badkamer ben je je werkdag zo vergeten!

Niet te missen weetjes

  • Het vrijstaande ligbad (180×80 cm) van acryl heeft golvende lijnen, die bij de romantische uitstraling van de badkamer passen.
  • Het badkamermeubel heeft een houten onderkast in de kleur ‘antiek wit’ (1380x810x440 mm) en een wastafel (1400x450x100 mm) van keramiek. De deurtjes zijn voorzien van een softclose-systeem.
  • De lichtschakelaars en stopcontacten zijn van porselein en maken het plaatje compleet.
  • De vloertegels in de vorm van een hexagon geven de badkamer een uniek karakter.
  • De tegels op de achterwand zijn in visgraatmotief geplaatst. Er is gekozen voor vijf verschillende kleuren, maar dankzij het ton-sur-ton kleurenpalet van groen- en blauwtinten oogt het geheel toch rustig.
  • Dankzij een nieuwe spoeltechniek heeft het hangende toilet met softclose-systeem geen spoelrand meer. Dat maakt het toilet hygiënischer en schoonmaken gaat een stuk sneller.
  • De grote douchekop past perfect in de romantische stijl van de badkamer. Geen tijd voor een uitgebreide douchesessie? De handdouche is ideaal om even snel af te spoelen. Een kleine douchewand (50 cm) houdt waterspetters tegen.

Bad in Beeld

Bad in Beeld is jouw sanitairspecialist met meer dan 40 winkels in Nederland. Bij Bad in Beeld kun je terecht voor alles op het gebied van sanitair en tegels. Of het nu gaat om een toiletrenovatie, een compleet nieuwe badkamer of een douchewand. Kleine ruimte of een schuin dak? Geen probleem. Je kunt een ontwerp laten maken voor jouw situatie. En je kunt ervoor kiezen om de installatie zelf te doen, maar Bad in Beeld neemt dit ook graag uit handen.

Kijk voor meer info en een winkel bij jou in de buurt op badinbeeld.nl.

Bron: Ariadne at Home oktober 2016 | Fotografie en styling Stefanie De Neve en Marie Houttequiet