Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Goud goed

Aan een mooi gedekte en versierde tafel eet je extra lekker. Daarom: heel veel tips voor een feestelijke glamour tafel.

goud Gouden glamour

Met gouden elementen geef je je feest glamour. Denk aan mooie kandelaars, bestek of een subtiel gouden randje aan het glas.

Gouden ideeën

Ook leuk zijn zelfgemaakte accessoires. Een goud gespoten (kunst)bloem als borddecoratie of goud gespoten gipskruid dat met draad aan de steel van een wijn/prosecco-glas is bevestigd, geeft meteen een feestelijk accent.

Gouden combinaties

Goud doet het goed met bloemen en tafellinnen in diepe of natuurlijke tinten. Harde, felle kleuren zoals fluorroze zijn minder geschikt. Een mooie voile lap over de tafel is een leuk alternatief voor een tafelkleed of loper. En te koop per meter, dus past altijd, hoe groot de tafel ook is!

Goud in de mond

Een beetje over de top is leuk op een glamourfeest. Decoreer het toetje met vlokken bladgoud, of kies voor prosecco met bladgoud (Eetbaar Goud).

Waar zit ik?

Feestelijk en handig: zet de naam van je gasten op menukaartjes en zet ze naast het bord, dan heb je meteen een tafelschikking. Kijk voor een mooi lettertype op DaFont. Print de tekst op handgeschept papier en scheur de kaartjes voorzichtig uit, voor een extra speciaal effect. Handgeschept papier koop je bij Papier Royaal.

Te huur

Bij Happy Vintage kun je van alles huren voor de aankleding van je feest of feesttafel. Van vintage stoelen tot tapijt en van kandelaar tot wijnglazen (Happy Vintage).

collage goud

3x moois voor op tafel

24-delige bestekcassette in matgoud (Kookwinkel). Wijglas geometric (Sissy-Boy). Dinerbord ‘Sooji’, 25 cm ø (Livv Lifestyle).

Bron: Ariadne at Home juli 2016 | Samenstelling Myla Griese | Eindredactie Marion de Boer | Foto 1 Alexandra Vonk