Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Interieurs om te ‘liken’

Doen de interieurs van Ilonka, Sarina en Karin uit editie 8 een belletje bij je rinkelen? Dat kan! De dames hebben een Instagram-account met heel wat volgers, waarop ze de mooiste hoekjes van hun huis tonen. Benieuwd? Wij selecteerden per reportage enkele prachtige plaatjes.

Thuis bij…

1. …Karin Pothof (Instagram: @kaatshome)

De kleine na-oorlogse huurwoning van Karin, is rustig en levendig tegelijk. Licht met natuurlijke accenten en uitheemse accessoires die vaak een wit laagje verf kregen, waardoor de woning fris en ruimer oogt. (Foto’s: Ronald Zijlstra).

Karin 1
Karin 2
Karin 3

2. …Ilonka Dekkers (Instagram: @plinka_life)

Zacht, vrolijk en eigenzinnig. Ilonka’s woonstijl is net als zijzelf. “Ik ben gek op pasteltinten en spray paint.” En dat merk je vanzelf, zowel aan de zomerzoete styling van haar interieur, als aan de giga tuin vol gezellige hoekjes. (Foto’s: Muk van Lil).

Ilonka 1
Ilonka 2
Ilonka 3

3. …Sarina (Instagram: @hoff.van.saar)

Zelfs na de grote verbouwing van het oorspronkelijk verwaarloosde jaren 30-huis, is Sarina’s woning nog steeds één groot hobbyproject. Er valt altijd wel wat te schilderen of te stylen. “Op een vrouwelijke en speelse manier, want dat past bij mij.” (Foto’s: Marie Houttequiet).

Sarina 1
Sarina 2
Sarina 3

De volledige interieurs van Karin, Ilonka en Sarina, kun je bewonderen in editie 8.