Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Keuken make-over met… een bakkerskast!

Je kent het wel: de herfst breekt aan en je krijgt zin in een knus interieur, in een warm nest voor de winterperiode. Plaids en kaarsen komen weer boven en elke ruimte krijgt een make-over. Zelfs de keuken, want die heerlijke najaarsgerechtjes maak je toch het liefste klaar in een ordelijke, gezellige ruimte, niet?

Mobiele eyecatcher

Met een opgeruimde keuken bedoelen we niet dat je alles in de kast moet proppen. Dat zou zonde zijn van dat mooie servies en die leuke kook-accessoires, toch? De oplossing: een bakkerskast! Deze kast op wieltjes is niet alleen handig, maar ziet er met zijn industriële looks ook nog eens erg stoer uit. Van oorsprong wordt zo’n bakkerstrolley gebruikt om spullen te verplaatsen, maar wij vinden hem zeker zo leuk als vaste opbergplek. Zo kun je je mooiste kan, snijplank of koffieservies extra in de kijker zetten. En kom je straks opbergruimte tekort elders in huis? Dan is de kast zo verplaatst! In welke ruimte bij jou thuis krijgt deze bakkerskast van Xenos een mooi plekje?

Bakkerskast

Bakkerskast met 5 planken, 82,5x40x132,5 cm, € 63,99 (bij Xenos).

Tips & trics

Hoe maak je van je bakkerskast een stijlvolle aanwinst? Met onze drie gouden tips kan er weinig fout lopen.

  1. Geef de kast voldoende ruimte, zodat hij mooi in het oog springt en niet verloren gaat in een drukke hoek.
  2. Hou het kleurenpalet van je uitgestalde accessoires en servies rustig. Ga voor maximum drie verschillende tinten.
  3. We kunnen het niet genoeg zeggen: less is more. Kies je mooiste spullen uit en geef enkel deze een plaats in je mobiele, open bakkerskast. Nog op zoek naar mooie keukenaccessoires? Hieronder enkele tips:

collage shopping

  1. Keukenschort denim: € 7,99 i.p.v € 9,99 (actie geldig tot en met 15 oktober)
  2. Fruitschaal van zwart metaal: € 3,99
  3. Spatels: vanaf € 1,29
  4. Serveerplank: € 19,99

Alles bij Xenos.

Shop met korting!

Goed nieuws! Oktober is woonmaand en daarom krijg je bij aankoop van de Xenos bakkerskast nu 20% korting. Je betaalt slechts € 63,99 i.p.v.  € 79,99! Gratis thuisbezorgd via Xenos.nl.

Logo Xenos