Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Kleur zet toon

We kunnen bijna niet wachten: woonjaar 2017 wordt er eentje vol kleur. En dan hebben we het niet over een bonte boel, maar over een witte basis waaraan je accenten in één kleur toevoegt. Zo krijgt elke ruimte in huis een stijlvolle mini make-over. Kortom: wit met pit. Kijk maar naar de woonstyling in Ariadne at Home editie 13!

woonkamer-wit-olijfgroen

Rotan stoel, hanglamp, kruk, kussen met spetters, kopje (Loods 5). Crèmekleurige kussens, vaas crème, kruik crème (Jolandelijk). Olijfkleurige print, mok, vaasje (H&M). Vilten kussens (mijnievanwolven@hotmail.com). Overig (privébezit).

Ga voor olijfgroen

Olijfgroen is prachtig om als enige kleur toe te passen in de woonkamer. Zoek wat accessoires, kussens én planten met deze kleur en je zitgedeelte verandert van een beetje braaf en voorspelbaar naar speels en stoer.

Speelse kist

Een kist een stoer en doorleefd uiterlijk geven doe je zo: meng verf met poeder Impasto (Painting the Past). Breng dit met een dikke laag aan op de kist en laat goed drogen. Breng een nieuwe laag aan, laat weer goed drogen en schuur het oppervlakte met grof schuurpapier.

Wil je de hele woonstyling zien? Koop dan editie 13!

Bron: Fotografie Cameron Studio/Lieke Heijn & Pim Janswaard | Styling Mieke Floore & Brigit Louw | Tekst Floor Roelvink