Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Kom binnen in ons familiehuis!

Goed nieuws: want ook dit jaar weer staat Ariadne at Home op de vtwonen&design beurs. Alsof je bij je zus of vriendin op bezoek gaat, zo moet het straks lijken wanneer je ons knusse familiehuis binnenstapt. Voel je thuis, maak een praatje en geniet van de gezelligheid. De warme, persoonlijke ruimtes nodigen uit om lekker lang te blijven plakken, en dat mag best!

Woonplezier

Wat mag je allemaal verwachten? Uiteraard horen er bij een familiehuis erfstukken. Kom ze allemaal ontdekken, samen met de verhalen die eraan verbonden zijn. Heb je zelf ook een leuk, grappig of ontroerend woonverhaal? Vertel het dan aan onze redactie en wie weet krijgt het binnenkort wel een mooi plekje in ons blad. Als bedankje krijg je van ons een leuke goodiebag mee naar huis. Nog meer cadeautjes? Trakteer jezelf dan op één van onze mooie, gratis postkaarten. Op de achterkant staat een inspirerende DIY waarmee je thuis zelf aan de slag kunt gaan.

Hieronder alvast een tipje van de sluier…

Waar? In de Amsterdam RAI. Je vindt ons in hal 11 op stand 047!

Wanneer? Van 2 t/m 7 oktober 2018

Houten look

In ons gezellige familiehuis, hoort natuurlijk ook een bijzondere vloer. Eentje die krasbestendig en vuilafstotend, zodat kinderen er zorgeloos op kunnen spelen. Daarom kozen we voor de nieuwe vloer van COREtec: COREtec Naturals in de kleur ‘Sand’, gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. Hieronder alvast een kleine preview…

Nieuwsgierig? Kom dan zeker bij ons langs op de vtwonen&design beurs. De deur staat open!

COREtec Naturals Sand: 54,95 euro/M2, 182 x 1220 mm / 8 mm dik. De vloeren van COREtec zijn watervast en kunnen rechtstreeks geïnstalleerd worden over een bestaande harde vloer.