Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Ontdek de Ariadne at Home-keuken

Wat onze Ariadne at Home-keuken in samenwerking met Mandemakers Keukens en Keukenmaxx zo leuk maakt? Dat je ‘m helemaal naar je hand kunt zetten. Voeg aan de praktische indeling, open opstelling en witte basis een toef eigenheid toe en je creëert een persoonlijke plek, waar het de hele dag goed toeven is. Bekijk alvast deze stylingideeën.

keuken ariadne keuken keuken kasten keuken mooi ariadne keuken-ariadne-blauwe-accenten keuken ariadne

1 keuken, 3 stijlen

Gebruiksgemak en stijlvolle keukenapparatuur worden gecombineerd in deze sfeervolle keuken. Door accessoires geef je je eigen stijl aan de keuken.

Lieflijk

Voor een zachte, vrouwelijke look kleed je de keuken aan met servies en accessoires in rozetinten en zachtblauw. Enkele bloemaccenten accentueren de vrolijkheid en lieflijkheid van deze stijl.

Au naturel

Praktisch en sfeervol gaan hier hand in hand. door de pure en rustieke materialen. Door te kiezen voor houten accessoires, rieten mandjes en aardse kleuren geef je een natuurlijk tintje aan je keuken.

Zuiders

Mediterraan blauw zet de toon in de keuken, samen met tropisch hout. Door verschillende blauwtinten te combineren ontstaat er eenheid. Het fornuis doet meteen dienst als ophangplek voor je keukendoeken. Handig, heb je daarvoor geen haakjes nodig. En de zachte kleurige doeken steken mooi af bij het stoere roestvrijstaal.

Praktisch

De ‘Canvas’ keuken is handgemaakt en leverbaar in iedere RAL-kleur en opstelling. Ze is exclusief verkrijgbaar bij Keukenmax en Mandemakers.

Bron: Ariadne at Home juli 2016 | Fotografie & styling Dorien Ceulemans, Marie Houttequiet | Tekst Floor Roelvink