Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Op een roze wolk

De kleur roze is toe aan een comeback! Van zachte nudes tot kauwgomroze: styliste Marie laat zien dat deze kleur past in elk interieur. Benieuwd waar Marie haar inspiratie vandaan haalde? Check dan zeker onderstaande moodboards.

Back to nature: nude

Dit palet is geïnspireerd op kleuren uit de natuur. Van zachte nudes tot meer aardetinten. Door deze met elkaar te mixen, ontstaat een warm interieur waar rust en kalmte van uitgaat. De basiskleuren van een nude interieur zijn wit, grijs en beige, maar door er zachtroze aan toe te voegen ontstaan sfeervolle scharkeringen.

Pink purple

In dit kleurenpalet was Ultra violet het uitgangspunt, de kleur van het jaar volgens Pantone Colour Institute. Door roze te combineren met deze ‘spacy’ paarstint ontstaat een sfeer die doet denken aan een gevel met geurende seringen, de jaren tachtig en roze bubblegum. Een toefje mosterdgeel zorgt voor een frisse touch en past uitstekend bij deze kleurencombinatie!

Zalmroze met rood

Rood is de kleur van druiven, red velvet cake, wijn, lippenstift… Kortom, dit palet smaakt naar meer! We zien in de modewereld al dat roze steeds vaker met rode accenten wordt gecombineerd. Deze kleurtrend kun je ook vertalen naar je interieur, door de tinten iets meer af te zwakken. Prachtig in combinatie met een boeket met rozen en pioenen, rood gekleurd glaswerk, velvet stoffen en een beetje goud.

Meer inspiratie en een uitgebreide shopping vind je in het blad!

Bron: Ariadne at Home nr. 5
Styling:
Marie Houttequiet
Inspiratie: Pinterest