Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Papierkunst voor het raam

Haal de natuur in huis met… vouwgordijnen. Niet het eerste waar je aan denkt als je meer natuurlijke materialen in je interieur wilt verwerken, maar toch is het een hele effectieve manier om je huis een hedendaagse, warme look te geven. Wij leggen uit waarom. (in samenwerking met JASNO)

Jasno raamdecoratie Ariadne at Home

Wat zullen we voor het raam hangen? Gordijnen, shutters, jaloezieën, vouwgordijnen… Moeilijk kiezen. Raamdecoratie is een hele belangrijke sfeermaker in huis en toch is het iets wat veel mensen vaak overhaast beslissen. Het kan wel oplopen in prijs, waardoor velen geneigd zijn om voor een tweede keuze te gaan. Jammer, vinden wij, want het is een investering die jarenlang meegaat. JASNO, expert op het gebied van raamdecoratie, ontwikkelt constant nieuwe producten die passen bij de nieuwste trends.

Jasno raamdecoratie Ariadne at Home

Dutch Design

Een belangrijke trend is duurzaamheid, met als gevolg dat we tegenwoordig ook meer neigen naar pure materialen. Daarom schakelde JASNO de Nederlandse designstudio Daphna Laurens in voor het ontwerp van kwaliteitsvolle vouwgordijnen. Het eindproduct kenmerkt zich door het simpele, strakke, maar eigentijdse ontwerp. Maar nog opvallender: het materiaalgebruik. Het textiel is gemaakt van geweven papier en is verkrijgbaar in een selectie van natuurlijke kleuren. De latten zijn van hout, waardoor het geheel heel natuurlijk en stijlvol oogt.

Zelf samenstellen

Wil je dat de vouwgordijnen rustig ogen? Match de kleur van de houten latten dan met de kleur van het textiel. Wil je het raam extra aandacht geven? Kies dan voor een contrasterende kleur. Je kunt zelfs kiezen voor verschillende kleuren voor de voor- en achterkant van de folds, en niet geheel onbelangrijk: een keuze maken uit een van de drie transparanties. Zo kun je bijvoorbeeld voor een verduisterende versie kiezen in de slaapkamer en een mooie lichtdoorlatende versie in de woonkamer.

Jasno raamdecoratie Ariadne at Home

Stylingtips

De truc voor een geslaagd interieur is om bepaalde kleuren of materialen terug te laten komen in de ruimte. Natuurlijk is het alleen maar mooi om bepaalde accenten toe te voegen die voor een speels karakter zorgen, maar ergens moet je ook doseren en naar balans zoeken. Met accessoires in natuurlijke materialen en aardse tinten is dat geen moeilijke oefening, die passen zonder twijfel bij de duurzame folds van JASNO.

Vraag een brochure aan of zoek naar een dealer van JASNO bij jou in de buurt.

Bron: in samenwerking met JASNO