Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Party time in een schuur

Dé locatie voor een fantastisch feest is je (eigen/geleende/gehuurde) schuur. Hoe je zo’n grote ruimte leuk aankleedt, laten wij je zien.schuurfeest

Stof ‘Bomull’, ongebleekt katoen 150 cm breed (Ikea).

Laat maar wapperen

Een grote ruimte ‘aankleden’ kan best lastig zijn, want veel versiering valt al snel in het niet. Wat werkt, is groots denken. Perfect zijn draperieën, gemaakt van goedkope dunne stof waarvan je banen knipt. Laat de banen vanuit alle hoeken naar het midden lopen, als een soort tent. Of gebruik ze als tijdelijke ‘overkapping’ op bijvoorbeeld de waranda of hoge openslaande deuren.

Iets anders wat goed werkt in een grote ruimte is de versiering groeperen. Af en toe een losse ballon of pompon zet geen zoden aan de dijk, maar één grote eyecatcher, met daaromheen andere (hangende) versiering in diverse maten wel.

boomstam - schuur

Houthakkers romance

Sfeer scheppen is heel simpel met deze leuke boomstammen, die je zelf kunt maken.

Nodig: boomstam, gatenboor en waxinelichthouder.
Stap 1: Boor met de gatenboor een gat dat net iets groter is dan de diameter van het waxinelichtje in het midden van de boomstam.
Stap 2: Maak het gat met een schuurpapiertje glad en plaatst het kaarsje erin.
Stap 3: Van een grote stam kun je eventueel ook een plateau vol kaarsjes maken.

lampen- schuur

3x lichtfeest

Hanglamp ‘Pendant’, 62×45 cm (hxø) (Happy Mood). Lampion met kaarshouder, 35×24 cm (hxø) (Livv lifestyle). Lampenkapje ‘Paralumi’ voor aan een lichtsnoer (Mood adventures).

Bron: Ariadne at Home juli 2016 | Samenstelling Myla Griese | Eindredactie Marion de Boer | Foto 2 Bizzy@Home