Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Terugblik beste kerstverlichting 

Heb jij ook elk jaar weer zo’n moeite om je kerstboom de deur uit te doen en die gezellige kerstverlichting op te ruimen? Die warme sfeer van de feestdagen heeft toch iets bijzonders. Daarom blikken we nog één keer terug naar de betoverende periode. (in samenwerking met KerstverlichtingBuiten.com)

De ene pakt uit met een versierde boom in de tuin, de ander gaat all the way met rendieren, sneeuwpoppen en ontelbaar veel lichtjes. Maar wat zijn nu eigenlijk de meest populaire vormen van kerstverlichting voor buiten? Volgens Kerstverlichting Buiten, expert op het gebied van professionele kerstverlichting, zijn ijspegelverlichting, lichtsnoeren en clusterverlichting de absolute winnaars. Aangezien het nooit te vroeg is om al ideeën te bedenken voor volgend jaar, geven wij al enkele tips hoe je deze populaire verlichting het mooiste toe kunt passen.

Drie tips

  1. Geen dennenboom in je tuin maar wel een andere boom? Verlicht deze dan met professionele, koppelbare lichtsnoeren. Een echte eyecatcher waar de hele buurt van mee kan genieten. Hoe hoger de boom, hoe indrukwekkender. En dankzij het koppelbare systeem kan het gewoon op één stekker.

  1. Verlicht je dakrand of balkon op maat met koppelbare ijspegelverlichting. Net iets opvallender, maar nog steeds een subtiele manier van verlichten aangezien de lichtjes doen denken aan ijspegels in een sprookjesachtig, winters landschap.

Kerstverlichting Buiten

  1. Benadruk het lijnenspel van je huis of tuin met clusterverlichting – een bundeling van mini ledlampjes. Je kunt de lichtjes langs de dakrand hangen, een balkonreling uitlichten of ramen en deuren omlijsten. Maar ook het hekwerk in de tuin verlichten is een goede manier om clusterverlichting toe te passen. Of je combineert huis en tuin. De less is more regel gooien we hier overboord, want de kerstperiode is nu net het moment om uit te pakken.

Geen gedoe

Het is altijd een magisch moment: de dag dat je de kerstlampjes en decoratie weer van zolder haalt en uitzoekt wat je dit jaar gaat gebruiken om een warme sfeer te creëren tijdens de donkere dagen. Totdat je erachter komt dat de lichtjes volledig in de knoop zitten en de helft het niet meer doet. Om te voorkomen dat lichtsnoeren het na een of enkele jaren al begeven, kun je daarom beter kiezen voor professionele kerstverlichting. Deze hebben een hogere kwaliteit lampjes en snoeren en een hogere lichtopbrengst. Maar het grootste voordeel is dat professionele kerstverlichting koppelbaar is. Zo verlicht je eenvoudig je hele tuin en huis op basis van maar één stopcontact. Je kunt hiermee op maat verlichten, zodat dat je nooit te veel of te weinig lampjes hebt.

Hele jaar door

Kijk alvast wat er bij jou thuis allemaal mogelijk is. Als kerst-liefhebber kun je er niet vroeg genoeg bij zijn. En laten we eerlijk zijn? Als we al afscheid hebben genomen van de kerstboom kunnen we die lichtjes toch wel laten hangen? Een lichtsnoer buiten is natuurlijk het hele jaar door een sfeermaker.

Bron: in samenwerking met Kerstverlichting Buiten