Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Trend gespot door Willemijn: gekleurd glas

Iedere maand verklapt Willemijn een van dé trends van het moment. Deze keer selecteerde ze de mooiste gekleurde glazen voor een barbecue, cocktailfeestje of gewoon om gezellig mee aan het zwembad te liggen.

collage gekleurd glas

Fles van geperst glas in vorm van vis (Serax). Uit de serie ‘Kastehelmi’, dauwdruppel in het Fins: schaal zalmroze (Iitala). Lamp van geblazen gerecycled glas (Nordal). Twee vazen ineen (Hubsch Interior).Theelichtje deluxe  (Normann). Theelichthouder blauw en groen (Rice by Rice). Champagnehouder (Comptoir Azur). Lamp ‘Chili’ uit gerecycled glas (Puji). Kandelaars in 4 kleuren (Sophie Conran).

Gekleurd glas

“Voor een tropisch tintje in de tuin of de woonkamer. Denk: verkoelende drankjes en de zon die weerspiegelt in originele woonaccessoires.”

Wie is Willemijn?

Willemijn ter Hart-Koopal heeft een voorliefde voor mooie beelden en alles wat met interieur te maken heeft. Voor Ariadne at Home spot ze iedere maand wat dé trends zijn. Ze heeft een passie voor bloemen en is bloemstylist. Op haar Instagrampagina Willemijnflowerstories toont ze haar mooiste creaties.

Bron: Ariadne at Home augustus 2016 | Samenstelling Willemijn ter Hart-Koopal