Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Tuinfeest: met de voeten in ’t gras

Lange tafels vol lekker eten, zomerse drankjes, fijne muziek, alle ruimte om te dansen… welkom op ons tuinfeest.

lange tafels voor tuinfeest

Lange tafels

Als je een grote tuin hebt, kun je deze sfeer heel makkelijk zelf creëren. Zet tafels met de korte kant tegen elkaar zodat ze een lange rij vormen. Extra leuk wordt het als er verschillende (vintage) stoelen omheen staan. Of vraag je gasten zelf een stoel mee te nemen, dan ontstaat vanzelf een leuk mengelmoesje. Dek de tafel met witte kleden en leg hierover een kanten kleed. Zet over de lengte van de tafel kleine vazen met (verschillende) verse snijbloemen en mooie bloesemtakken.

Handen vrij

Wel zin in een feestje, maar niet in de organisatie en aankleding? Offroad cateraar Lange tafels in het gras verzorgt grote en kleine feestjes. Buiten gebaande paden en verharde wegen en altijd op bijzondere plekken, zoals in een boomgaard.

stokbloemen voor tuinfeest

Stokbloemen

Deze geweldige sfeermaker maak je in een handomdraai. Zoek of koop rechte, lange, stevige stokken en bind hier een vaasje bij de hals en buik aan vast. Prik de stok de grond in zodat hij stevig staat. Vul de vaasjes met water en steek er (veld)bloemetjes in. Ook leuk is het om op deze manier een ‘pad’ aan te leggen.

stoelen voor tuinfeest

Aan tafel!

Vintage houten schoolstoel (Oldwood). Vintage Frans stoeltje (Fortune Flea). Stoeltje ‘Avignon’ met vintage look (Maisons du monde).

Bron: Ariadne at Home juli 2016 | Samenstelling Myla Griese | Eindredactie Marion de Boer | Foto 1: Lange tafels in het gras & foto 2: Ambers modern photo