Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

vt wonen&design beurs: 3 gloednieuwe producten van Floorify

Het is bijna zover! De vt wonen&designbeurs gaat heel de maand oktober digitaal door. Interieurliefhebbers kunnen online naar hartenlust snuisteren tussen de vele nieuwigheden van de talloze deelnemers. Ook pvc-specialist Floorify stelt zijn virtuele standje op en toont zijn beste nieuwkomers.

Ceppo

Natuurlijke materialen zorgen voor warmte en authenticiteit in elk interieur. Deze pvc-tegel, gebaseerd op de Italiaanse kalksteen Ceppo Di Gré, geeft je die felbegeerde natuurstenen look met het onderhoudsgemak van een pvc-vloer. Win-win!

Visgraat

De visgraatvloer is terug in! Hij geeft je interieur een speelsere look ten opzichte van rechte planken. Floorify kiest bewust voor afzonderlijke planken die in elkaar geklikt worden tot een visgraatmotief. Zo bekom je een uniek patroon met een zeer natuurlijk ogend effect. Dankzij het kliksysteem is plaatsing een fluitje van een cent.

Terrazzo

Retro, verrassend, kleurrijk, gewaagd of speels: de Italiaanse vloer uit de jaren zeventig heeft het allemaal. De Terrazzo spikkels zijn aan een opmars bezig en daar speelt Floorify op in met – je raadt het al – een klikvloer uit pvc. Zo houd je de natuurlijke Terrazzo look betaalbaar, duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Leer meer over het assortiment van Floorify op de online vt wonen&design beurs.