Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

vt wonen&design beurs: een gezond binnenklimaat met Velux

We willen allemaal graag lang en gezond leven. Voldoende daglicht, een goede nachtrust en frisse lucht zijn daar natuurlijk heel belangrijk bij. Een goed idee om naar de vt wonen&design beurs te trekken, want Velux kan je daar vast en zeker bij helpen.

Verduisterende rolgordijnen

Voor een lange en relaxerende nachtrust is je slaapkamer zo goed mogelijk verduisteren én verluchten essentieel. De vernieuwde verduisterende rolgordijnen bieden bijna volledige verduistering en houden een heel groot deel van de zonnewarmte tegen. Zo creëer je de ideale omstandigheden voor die felbegeerde acht uur.

Goede zonwering

Kwaliteitsvolle zonwering voorkomt dat je huis overhit raakt. Dankzij de zonwering van Velux kan je tijdens de warme zomerdagen overdag aan de warmte ontsnappen zonder in te boeten aan daglicht of een mooi uitzicht.

Duurzame beglazing

Daglicht en genoeg frisse lucht in gebouwen vraagt ook om de juiste beglazing en duurzaamheid. Velux heeft recent al zijn dakramen uitgerust met gelamineerde veiligheidsbeglazing. Dit verhoogt de energie-efficiëntie, maakt het raam bestand tegen zware weersomstandigheden en vermindert UV-straling.

Lees meer over de producten van Velux op de online vt wonen&design beurs.