Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

vt wonen&design beurs: een warm najaar tegemoet met CASA

Het is weer die tijd van het jaar… je denkt misschien aan de herfst, maar we hebben het natuurlijk over de vt wonen&design beurs! Op het grootste woonevent van het jaar halen wij als interieurliefhebbers ons hartje op, en een van onze favoriete inspiratiebronnen is de nieuwe CASA-collectie. Met warme tinten, natuurlijke materialen en vooral heel veel gezelligheid past die volledig in ons straatje.

BANDUNG Lounge zetel van rotan, BANDUNG Mini kinderstoel, FLORE Vaas, DJEMBE Bijzettafel, TRESSO Wanddeco
 

Warme kleuren

Wat houden wij van warme rood-, bruin- en oranjetinten. Kortom, alles in de kleuren van de vallende bladeren. De najaarscollectie van CASA zit er gelukkig helemaal vol van. Donkerdere accenten van zwart, donkerbruin en olijf geven je interieur meer diepgang en warmte. Om nooit meer naar buiten te willen!

Natuurlijke materialen

Ook dit najaar blijven natuurlijke materialen als hout, riet en ander moois uit de natuur helemaal hip. Etnisch textiel, hout, keramiek en handgemaakte elementen maken het plaatje compleet. Onze favorieten? Rotan leunstoel BANDUNG (ook fijn voor op de patio in de zomer) en rond vloerkleed THALIA; instant gezelligheid!

Cocooning

Bij het woord “herfst” denken wij meteen aan gezellige avonden met een dekentje en een kop thee op de bank. Gelukkig voorziet CASA ons van méér dan voldoende zachte plaids en knusse kussens. Of je gaat voor een gehaakte deken of eentje van lekker dikke wol, je kunt je cocooning-hartje zeker ophalen in de nieuwe collectie.

CASA neemt deel aan de vt wonen&design beurs. Meer info vind je op vtwonenendesignbeurs.nl.