Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

vt wonen&design beurs: onze 4 favoriete kleuren van Little Greene

Liefhebbers van kleur én interieur kunnen hun hartje wel ophalen op de online vt wonen&design beurs. Vandaag zetten we een van onze eigen favoriete partners in de kijker: Little Greene. Nu de bladeren verkleuren, is het misschien tijd om ook onze muren een nieuw laagje te geven, en van deze tinten zijn wij fan.

Oak Apple

Natuurlijk beginnen we met een echt herfstkleurtje. De naam ‘Oak Apple’ past niet alleen bij het najaar, ook de warme tint doet ons dromen van een mooie herfstwandeling. Warm, maar licht genoeg om de ruimte een frisse en lichte uitstraling te geven.

Oak Apple
Aquamarine

Aquamarine

Ja hoor, er staat nog een kleur uit de natuur op ons lijstje! Aquamarine is een veelzijdige en frisse groene kleur. Groen brengt rust in de slaapkamer, en is heel fijn in combinatie met verschillende houtsoorten en andere natuurlijke materialen. Helemaal in ons straatje!

Blue Verditer

Bij blauw denken we aan koelte en frisheid, maar blauw kan ook net heel knus zijn. In combinatie met bruintinten draagt hemelse tint Blue Verditer bij aan een geborgen sfeer in huis. Combineer met rood voor een knallend kleurenfeestje of hou het rustig met blauw, beige en bruintinten.

Blue Verditer
Middle Buff

Middle Buff

Middle Buff roept onze naam van die koude regendagen. Als we met een dekentje en een kop warme chocolademelk op de bank kruipen, doen we dat liefst omringd door warme kleuren als deze.

Over Little Greene

Deze kleuren komen uit het Absolute Matt Emulsion-assortiment van Little Greene, een collectie die ontworpen is voor het verkrijgen van een matte, krijtachtige look. Deze verf kan toegepast worden op veel verschillende oppervlakken, waaronder muren, plafonds en pleisterwerk. Leer meer over het assortiment van Little Greene op de online vt wonen&design beurs!