Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

vt wonen&design beurs: terugblik op onze mooiste huizen

Geen fysiek huis op de vt wonen&design beurs dit jaar, maar dat betekent niet dat we niet dubbel en dik van alle workshops en inspiratieprojecten kunnen genieten! Van 1 tot 10 oktober vinden tal van activiteiten plaats op vtwonenendesignbeurs.nl. Al die woonpret maakt ons nostalgisch; daarom nemen we je mee op een reisje doorheen de jaren, naar onze allermooiste beurshuizen.

2019: de barn

In 2019 toverden we een oude schuur om tot een heerlijke, open woning. Wat waren we blij met zo’n charmante basis! De sfeer van de schuur konden we combineren met snufjes van nu, waardoor het er comfortabel wonen was. Mét plek voor een kleine brocante winkel en een bed & breakfast!

2018: familiehuis

In 2018 bouwden we een volledig familiehuis van 100m2 groot. Overal lieten we het familiale gevoel aan bod komen. Heden en verleden kwamen elkaar tegen in persoonlijke erfstukken van onze redactie, een bad met een vintage look, een verweerde trap en een degelijke, moderne keuken.

2017: bloemenhuis

Bloemen, bloemen, bloemen. Daar draaide het om in 2017. Niet alleen in ons fleurige beurshuis, maar ook in onze workshops! Houten elementen, brocante vondsten en veel kleurrijks uit de natuur maakten ons beurshuis van 2017 tot een van onze favorieten.

Bekijk het programma van de vt wonen&design beurs 2020 hier!