Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

WIN: 2x serviesset Royal Christmas van Pip Studio

Pip Studio komt voor de feestdagen met een prachtig kerstservies. Ideaal voor een heerlijk kerstontbijt of een gezellige high tea. En Ariadne at Home geeft twee sets weg!

Pip servies

Koninklijk servies

Van de borden tot de etagère, het Royal Christmas-servies zorgt, met het gouden randje en kleine gouden details, voor een koninklijke sfeer aan tafel. Daardoor kun je de collectie ook eindeloos combineren met de andere Royal-collecties van Pip Studio, zoals het Royal White-servies.

Pip Studio stelde speciaal voor Ariadne at Home een set samen met 6 grote borden, 6 kleine borden, 6 theekopjes en schotels, een theepot, etagère en 6 champagneglazen, t.w.v. € 417,70. Met wat zelfgemaakte scones, een kerststol en thee maak je jouw kerstontbijt of high tea hiermee helemaal af!

Bekijk hier het volledige servies.

Winnen!

Wil je kans maken? Vul dan het onderstaande formulier in en wie weet staat het servies van Pip Studio straks op jouw feesttafel te glanzen. De wedstrijd loopt van 26 november tot en met 12 december 2018. Lees hier de spelvoorwaarden en het privacybeleid.

[r]form-1148[/r]