Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Witte sfeerbrengers

Een ruimte is pas af wanneer er mooie raamdecoratie voor de vensters hangt. Waar kies jij voor? Vitrage? Rolgordijnen? Overgordijnen? Zoek je functionele, stijlvolle en tijdloze raambekleding, kijk dan eens naar shutters. Deze zijn ideaal om het licht mee te reguleren en ze zijn geweldige sfeerbrengers. (In samenwerking met JASNO)

Slaapkamer

Nieuwe raamdecoratie, good old sfeer

Shutters passen in vrijwel elke woonstijl, maar voelen zich het meeste thuis in een lichte, brocante woning. De verdeling in panelen en de lamellen doen denken aan geliefde oude luiken en louvredeurtjes, met als fijn verschil dat de shutters nieuw, fris en van goede kwaliteit zijn. Shutters voor de ramen zorgen er bovendien voor dat de ruimte direct een gezellige sfeer krijgt.

Zo zet je het licht naar je hand

Of je je nu graag koestert aan de laagstaande zon, of liever de zon buiten houdt, shutters bieden een oplossing. De lamellen kun je gemakkelijk open zetten als je veel daglicht wilt hebben. Wil je het zonlicht filteren, dan kantel je de lamellen in een schuine stand. En heb je behoefte aan privacy, dan doe je de lamellen dicht. Precies andersom kan ook: wil je vrij naar buiten kunnen kijken, dan zet je de panelen wijd open. Kortom, je kunt op elk moment bepalen hoeveel daglicht je de ruimte laat binnen stromen.

Detail

De juiste raamdecoratie voor elke raamvorm

De shutters van JASNO zijn niet alleen leverbaar voor de standaard rechthoekige ramen. Heb je een dakraam op zolder? Of heb je een bijzonder huis met een driehoekige raampartij? Bezit je een leuk rond raam? Wat je situatie ook is, JASNO heeft er een passende, stijlvolle oplossing voor. Op maat, want er komt altijd een adviseur bij je langs om in te meten. Zo weet je zeker dat jouw raamdeco straks perfect past.

Shutters in de badkamer

Kan het nog romantischer? Niet alleen een bad op pootjes zorgt voor een badkamer met sfeer, ook hier doen shutters voor het raam wonderen. In een vochtige ruimte is het uiteraard oppassen met houten lamellen. Speciaal daarom heeft JASNO kunststof shutters ontwikkeld die spatwaterproof zijn: de Aqualine. Misschien loop je niet direct warm bij het idee van kunststof shutters, maar deze exemplaren hebben de karakteristieke looks van echt hout. Dus wat houdt je nog tegen?

Badkamer

In wit of juist in kleur?

De meest gekozen kleur voor shutters is wit. Kan jouw interieur juist wel wat kleur gebruiken? Geen probleem, de panelen worden geleverd in vrijwel elke kleur. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? In Eersel vind je de showroom van JASNO. Hier kun je inspiratie opdoen en staan de adviseurs klaar om je verder te helpen. 

Vraag een brochure aan of bestel een kleurstaal via de JASNO webshop. 

Bron: in samenwerking met JASNO