Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Woonvrienden van de maand augustus

Onze woonwinkels zijn een bezoekje meer dan waard. Daarom trekken we van noord naar zuid om ze aan jou voor te stellen. In elke editie verklappen twee (online)woonwinkels wat hen uniek maakt en waarom ze op jouw must-visit lijst moeten staan. Deze keer: Sandy de Smit van Basiclabel en Erna Roorda van Tierlantijn Wonen.

woonvrienden - basic label basic label - woonvrienden

Basiclabel

Sandy de Smit: “Basic, stoer en puur. Zo omschrijf je onze twee winkels in Hoorn en onze webshop het best. We volgen de trends en de merken op de voet, daardoor hebben we altijd een hip en voor iedereen toegankelijk assortiment. Dat doen we o.a. met merken zoals HK Living, House Doctor, Madame Stoltz en Riverdale.”

Uitblinker! “Het merk BePureHome is nieuw en zeer populair. Het gehele assortiment is dan ook bij Basiclabel te vinden. Daarnaast vallen onze banken erg in de smaak. We bieden een klein assortiment aan, maar het zijn wel stuk voor stuk toppers. Ze zijn uitgevoerd in mooie basic stoffen en combineren goed met onze stoere tafels en kasten.”

Sandy’s tip: “Mix en match een bestaand interieur met stoere meubels. Klassiek, vintage, design… Voeg stijlen samen en je creëert een prachtige en unieke sfeer.”

Praktisch: Basiclabel, Gedempte Turfhaven 28 1621 HE Hoorn, tel: 088-229 01 50

woonvrienden - tierlantijn wonenTierlantijn Wonen - woonvrienden

Tierlantijn Wonen

Erna Roorda: “Tierlantijn Wonen is een landelijke en sfeervolle woonwinkel in het historische stadshart van Enkhuizen. We hebben een grote collectie landelijke en industriële meubels. Ook vind je bij ons merken zoals Riverdale, Painting the Past en Zusss. Daarnaast hebben we een grote collectie Bunzlau-servies.”

Uitblinker! “Met ons eigen meubellabel Made by Tierlantijn onderscheiden we ons van andere woonwinkels. We verkopen ook veel verlichting, waaronder natuurlijk Tierlantijn Lighting en de originele en exclusieve Gispen-lampen uit de jaren 20.”

Erna’s tip: “Durf te combineren met kleur. Houd het allemaal niet zo sober en veilig.”

Praktisch: Tierlantijn Wonen, Westerstraat 43-45 1601 AC Enkhuizen, tel: 0228-317 340

Woonvriendenroute

Ontdek hier de adressen van al onze woonvrienden.

Bron: Ariadne at Home augustus 2016