Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Woonvrienden van de maand juli

Onze woonwinkels zijn een bezoekje meer dan waard. Daarom trekken we van noord naar zuid om ze aan jou voor te stellen. Iedere maand verklappen twee (online)woonwinkels wat hen uniek maakt en waarom ze op jouw must-visit lijst moeten staan. Deze keer Gerard Hoogendijk van De Troubadour en Paulien en Lynda van den Bosch van De Huiskamer.

troubadour - woonvrienden

woonvrienden route keuken

De Troubadour

Gerard Hoogendijk: “Je vindt bij ons verschillende woonstijlen. Daar houden we van, want door ze te combineren, kun je steeds weer spannende creaties laten zien. We hebben ook veel unieke items en accessoires, zo kun je makkelijk iets in je huis aanpassen en ziet je woning er steeds weer een tikkeltje anders uit.”

Uitblinker! “We hebben ons eigen homelabel So True by Troubadour. Het is een diverse collectie met banken, eetkamerstoelen en accessoires. Die ontwerpen we zelf en daardoor weten we van het begin tot het einde hoe de meubels gemaakt worden.

Gerards tip: “Zorg dat je je thuis voelt in je eigen interieur! Trends zijn maar trends, combineer ze zo dat jij telkens weer blij bent als je thuis op je bank neerploft na een dag werken. En kom je daar zelf niet helemaal uit, wij helpen je graag met een goed advies.”

Praktisch: Troubadour, Maalderij 32-34, 1185 ZC Amstelveen, tel: 020-456 02 35

woonvrienden route

De Huiskamer

Paulien en Lynda van den Bosch: “De Huiskamer zit in het centrum van het pittoreske dorp De Rijp. In onze winkel hebben wij een mix van oude en nieuwe items. Naast een wisselende collectie woonaccessoires, serviezen en cadeauartikelen verrassen wij onze klanten met landelijke en brocante meubels.”

Uitblinker! “De combinatie van oude meubels met nieuwe woonaccessoires is onze grootste troef. Wij zijn altijd op zoek naar mooie, betaalbare en prachtige artikelen. We geven ook interieuradvies in de winkel zelf of bij jouw thuis.”

Tip van Paulien en Lynda: “Durf te mixen. Vul je interieur aan met woonaccessoires die passen bij het seizoen en combineer ze met unieke en persoonlijke items. Dat maakt je huis gezellig.”

Praktisch: De Huiskamer, Rechtestraat 108-110 , 1483 BG De Rijp, tel: 0299-674 040

Woonvriendenroute

Ontdek hier de adressen van al onze woonvrienden.

Bron: Ariadne at Home juli 2016