Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Woonvrienden van de maand juni

Onze woonwinkels zijn een bezoekje meer dan waard. Daarom trekken we van noord naar zuid om ze aan jou voor te stellen. Iedere maand verklappen twee (online)woonwinkels wat hen uniek maakt en waarom ze op jouw must-visit lijst moeten staan. Deze keer: Gera Uijterlinde van Silo 6 en Dymphna Biemans van Het Kabinet.

Silo 6

silo 6

Silo 6

Gera Uijterlinde: “Onze winkel is stoer, industrieel, maar ook landelijk en brocante. We bieden een uitgebreid assortiment aan houten vloeren, maatwerk tafels en kasten, woonaccessoires van o.a. Rivièra Maison en Riverdale en banken van Coming Lifestyle en Cartel Living.”

Uitblinker! “Wij ontwerpen meubels op maat en hiervoor werken we samen met diverse meubelmakers. Originele elementen, zoals sloophout, oude wagonwagendelen en oude metselprofielen integreren we graag in onze meubels.”

Geras tip: “Als je voor een kleur kiest, zorg er dan voor dat er elementen in die kleur elders in het interieur terugkomen. Dat zorgt voor een geheel en maakt je huis sfeervol.”

Praktisch: Silo 6, Murie Curiestraat 2b, 3846 BW Harderwijk, tel: 0341-495 700

Bezoek de website voor meer info.

Het Kabinet

het kabinet

Het Kabinet

Dymphna Biemans: “Iedere dag opnieuw willen we met onze meubels, accessoires en lifestyleproducten, in een steeds wisselende setting, een uniek verhaal vertellen. Als stijlmeester willen we inspireren en laten zien dat een eigen persoonlijke woonstijl binnen handbereik is, als je luistert naar je gevoel.”

Uitblinker! “Villa Provence is een must voor liefhebbers van een landelijke en brocante woonstijl. Hier vind je een bijzondere en omvangrijke collectie meubels en woonaccessoires, geïnspireerd door de Provence-streek in Frankrijk.”

Dymphna’s tip: “Laat je bij het samenstellen van je interieur altijd leiden door je gevoel en je persoonlijke levensstijl. Onze style guides helpen je graag op weg om je droominterieur te realiseren, dus eigenlijk: langskomen!”

Praktisch: Het Kabinet, Rumpsterweg 1 t/m 5, 3981 AK Bunnik (Utrecht), tel: 030-656-70 68

Bezoek de website voor meer info.

Woonvriendenroute

Wil je al onze woonvrienden leren kennen? Hier vind je het overzicht met alle adressen.

Bron: Ariadne at Home juni 2016