Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Woonvrienden van de maand september

Onze woonwinkels mag je zeker niet missen. We trekken het hele land door om ze aan je voor te stellen. In elke editie verklappen twee (online)woonwinkels wat hen uniek maakt en waarom ze op jouw must-visit lijst moeten staan. Deze keer: Ingrid van Diepen van Woonwinkel ’t Klooster en Wim Jongmans van Atelier Authentique.woonvrienden - 't klooster

Woonwinkel ‘t Klooster

Ingrid van Diepen:  “Onze interieurwinkel is gevestigd in een voormalig klooster. We hebben het monumentale pand ingericht in verschillende stijl-kamers, elk in een eigentijdse, landelijke sfeer. Bij ons vind je alles voor je volledige interieur, van verf tot gordijnen, meubelen, vloeren, kasten, keukens en badkamers op maat, woon-decoraties, verlichting, enzovoort.”

Uitblinker! “Alles klopt in onze woonwinkel en is altijd in beweging. Dat zorgt voor een unieke sfeer. We hebben bovendien een eigen meubel-atelier, waar onze meubelmakers kloostermeubels, keukens en badkamers op maat maken.”

Ingrids tip: “Je inrichting begint bij goed verf- en kleuradvies. Klopt de basis, dan vul je de rest makkelijker in met mooie meubels en deco-items.”

Praktisch: Woonwinkel ’t Klooster, Hoofdstraat 199 1611 AE Bovenkarspel, tel: 0228-518 991

woonvrienden - Atelier Authentique

Atelier Authentique

Wim Jongmans:  “Van een huis een thuis maken! Dat is onze passie. Wij zoeken graag naar de gewenste balans tussen landelijk, chic, modern en ingetogen. Wij staan garant voor unieke, kwalitatief hoogwaardige, landelijke, doorleefde, industriële, stoere en chic brocante meubelen, decoraties en verlichting.”

Uitblinker! “Voor projecten, specifiek maatwerk en/of (her-)decoratie van bestaande meubelstukken ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gezegend met gepassioneerde restaurateurs en decorateurs die kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen en het budget respecteren.”

Wims tip: “Een trend is slechts tijdelijk en een totale vernieuwing niet altijd een verbetering. Laat je dus inspireren, maar pas trends aan aan je eigen huis.”

Praktisch: Atelier Authentique, Van Loonstraat 5a 3441 AL Woerden, tel: 0348-480 080

Woonvriendenroute

Ontdek hier de adressen van al onze woonvrienden.

Bron: Ariadne at Home september 2016