Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Woonvrienden van de maand april

Onze woonwinkels zijn een bezoekje meer dan waard. Daarom trekken we van noord naar zuid om ze aan jou voor te stellen. Iedere maand verklappen twee (online) woonwinkels wat hen uniek maakt en waarom ze op jouw must-visit lijst moeten staan. Deze keer: Dineke Postma van Jolijt en Geeske De Vries-Boerema van De Oranjerie.

jolijt woonvriendenroute

jolijt woonvrienden

Jolijt

Dineke en Marleen Postma: “Sfeer staat voorop, zowel in onze woonwinkel in Leeuwarden als in onze eigen webshop. In de webshop vind je een mooie selectie van merken, zoals Rivièra Maison, Painting The Past, Sid Dickens Tegels en Tierlantijn… Het volledige assortiment kun je bewonderen in onze winkel, waar we iedereen graag advies op maat geven.”

Uitblinker! “In de winkel hebben we verschillende stijlkamers die we elk seizoen anders aankleden in onze landelijke woonstijl.”

Dinekes tip: “Ga in het voorjaar voor een luchtige en lichte sfeer. Daarvoor hoef je geen muren uit te breken, met andere kussenhoezen, windlichten, kaarsen en geuren kom je al een heel eind.”

Praktisch: Nieuwestad 29-31, 8911 CH Leeuwarden, tel: 058-216 33 40

Bezoek ook de website en de webwinkel.

oranjerie

Oranjerie

Geeske De Vries-Boerema: “Bij De Oranjerie vind je een keur aan bijzondere producten. Engelse brocante voert de boventoon, die wij op een passievolle en eigenwijze manier presenteren.”

Uitblinker! “Wij zijn trots op onze eigen kussenlijn Lewe’s Erve, gemaakt van oude borduurwerken. Daarnaast zijn wij de enige die de Smart Candle, de kaars zonder vlam, in Nederland mogen verkopen.”

Geeskes tip: “Kies een muur uit en toon lef: beplak ‘m met een lekker groen of geel vintage behangetje of neem gewoon de kwast. Met leuke kussens en accessoires kun je de ruimte afstylen.”

Praktisch: Noorderstraat 1, 9491 AJ Zeijen, tel: 0592-291 671

Bezoek ook de website en webwinkel.

Woonvriendenroute

Wil jij al onze woonvrienden van de route ontdekken? Hier vind je de adressen.

Bron: Ariadne at Home april 2016