Ariadne at Home Studio

BLACK FRIDAY DEAL: Kies jouw DIY-pakket nu voor €39 (i.p.v. €45)
Gebruik de code STUDIO6 en bestel jouw pakket met €6,- korting!

Geldig van dinsdag 23 november tot en met maandag 29 november.

Zelfmaken, dat zit in ons DNA. En al die creatieve zelfmaakideeën brengen we tot bij jou in de huiskamer, met exclusieve online workshops van Ariadne at Home: een handige instructievideo, een DIY-pakket met heldere stappenplannen en vooral heel veel inspiratie.

Op deze pagina vind je al onze workshops. Veel zelfmaakplezier!

Onze DIY-pakketten worden 2x per week verzonden, telkens op dinsdag en vrijdag.

Samen met 2 gezellig aan de slag?
Profiteer van €8 vriendinnenvoordeel als je 2 gelijke DIY-pakketten bestelt op 1 adres.
(Vriendinnenvoordeel = 1 verzending van 2 pakketten mét €8 voordeel)

Papieren bloemen maken met Anouk Böhmer

Papieren bloemen zagen er nog nooit zo mooi uit! Paper flower artist Anouk Böhmer kreeg wel vaker de vraag of ze DIY-pakketten van haar prachtige papieren kunstwerkjes wou uitbrengen. Dus stelde ze dit handige cosmea-pakket samen, exclusief voor Ariadne at Home Studio.

Maak prachtige papieren cosmea’s

Bij deze workshop krijg je natuurlijk een pakket met alle kwaliteitsvolle materialen die je nodig hebt voor het maken van minstens 4 cosmea’s of bloemen in 3 verschillende kleuren, én toegang tot een professionele instructievideo waarin Anouk je haarfijn uitlegt hoe je deze bloemen maakt.

Bovendien krijg je een brochure met een uitgebreid stappenplan, leuke stylingideetjes met de afgewerkte bloemen en een hele hoop extra’s. Dat alles krijg je voor slechts € 45,- inclusief verzendkosten. Aan de slag!

Meer info? Klik hier!


Borduren met Daffie’s DIY

Borduren is helemaal terug van weggeweest! In een duidelijke instructievideo – ook als je nog nooit een borduurnaald in je handen had – en een handig stappenboekje legt Daphne van Daffie’s DIY je van begin tot eind uit hoe je een fleurig borduurwerkje maakt. Ook geschikt voor beginners, dus.

Borduurpakket 1: veldbloemetjes

In borduurpakket 1 gaan we aan de slag met drie verschillende steken om deze leuke veldbloemen te borduren. Je krijgt voldoende garen geleverd om ze in de twee kleurstellingen te maken die je hier afgebeeld ziet.

In een handige DIY-video – die je waar en wanneer je maar wil kunt bekijken – en een uitgebreid stappenplan legt Daphne je alle stappen uit.

Heb je de smaak te pakken? In je exclusieve DIY-pakket vind je nog meer leuke ideeën om met je nieuwe naalden en garen te maken. Bovendien zit je pakket vol leuke extra’s! Dat alles krijg je voor maar €45,- inclusief verzendkosten. Aan de slag!

Meer info? Klik hier!


Borduurpakket 2: initiaal in halve krans

In borduurpakket 2 gaan we aan de slag met vijf verschillende steken om deze leuke bloemenkrans met initiaal te borduren. Je krijgt voldoende garen geleverd om ze in de twee kleurstellingen te maken die je hier afgebeeld ziet.

In een handige DIY-video – die je waar en wanneer je maar wil kunt bekijken – en een uitgebreid stappenplan legt Daphne je alles helder uit.

Heb je de smaak te pakken? In je exclusieve DIY-pakket vind je nog meer leuke ideeën om met je nieuwe naalden en garen te maken. Bovendien zit je pakket vol leuke extra’s! Dat alles krijg je voor maar €45,- inclusief verzendkosten. Aan de slag!

Meer info? Klik hier!

Zin in meer zelfmaakplezier? Neem een kijkje op de Instagrampagina of op de website van Daffie’s DIY.


Vragen?

Met vragen over Ariadne at Home Studio kun je terecht bij ariadnestudio@dpgmedia.be.

Hou deze pagina in de gaten voor meer leuke workshops!

Deze aanbieding geldt voor Nederland en België, zolang de voorraad strekt. Na betaling ontvang je een bevestigingsmail met toegang tot de online materialen m.b.t. de gekozen workshop (video en pdf) en wordt jouw DIY-pakket toegezonden. De DIY-pakketten worden 2 maal per week verzonden. De voorwaarden van Ariadne at Home Studio vind je hier.
Je krijgt ook toegang tot de gesloten Facebookgroep Ariadne at Home Studio na verificatie van je e-mailadres (o.b.v. inschrijving). Je persoonlijke gegevens worden verzameld en verwerkt door YourTicketProvider. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonlijke gegevens en je rechten kan je de volgende webpagina raadplegen: https://www.yourticketprovider.nl/privacy_bezoekers.html. Lees hier het privacybeleid van DPG Media Home Deco. Het is niet toegestaan de verstrekte inhoud van de online workshops te verspreiden.