Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Ariadne at Home Studio

Zelfmaken, dat zit in ons DNA. En al die creatieve zelfmaakideeën brengen we tot bij jou in de huiskamer, met exclusieve DIY-pakketten van Ariadne at Home Studio. Hier ontdek je het volledige aanbod. 

Profiteer van € 8,- vriendinnenvoordeel als je 2 gelijke DIY-pakketten* bestelt op 1 adres

* geldt niet voor de online cursus haken


Handwerk met Wolplein.nl

Ga samen met Ariadne at Home Studio en Wolplein.nl aan de slag en maak zelf pareltjes voor je huis met naald en draad, van een volledig zelf gehaakt kussen tot een kleurrijk gepuncht bloementafereel.


Met vragen over Ariadne at Home Studio kun je terecht bij ariadnestudio@dpgmedia.be.

Hou deze pagina in de gaten voor meer leuke workshops!

Deze aanbieding geldt voor Nederland en België, zolang de voorraad strekt. Na betaling ontvang je een bevestigingsmail met toegang tot de online materialen m.b.t. de gekozen workshop (video en pdf) en wordt jouw DIY-pakket toegezonden. De DIY-pakketten worden 2 maal per week verzonden. De voorwaarden van Ariadne at Home Studio vind je hier.
Je krijgt ook toegang tot de gesloten Facebookgroep Ariadne at Home Studio na verificatie van je e-mailadres (o.b.v. inschrijving). Je persoonlijke gegevens worden verzameld en verwerkt door YourTicketProvider. Voor meer informatie over de verwerking van je persoonlijke gegevens en je rechten kan je de volgende webpagina raadplegen: https://www.yourticketprovider.nl/privacy_bezoekers.html. Lees hier het privacybeleid van DPG Media Home Deco. Het is niet toegestaan de verstrekte inhoud van de online workshops te verspreiden.