Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

WIN: Zomerse ketting van A Beautiful Story

De zomer: dat betekent namiddagen in de zon, heerlijk frisse limonade, hier en daar misschien wat vakantie, én de ideale gelegenheid om onze mooiste juwelen uit de kast te halen. Toevallig wordt ons favoriete Nederlandse juwelenmerk, A Beautiful Story dit jaar 15 jaar. Als dat geen reden is om een feestje te vieren!

En bij een feestje horen natuurlijk geschenkjes. Wij mogen de prachtige halsketting ‘Radiate Citrine Gold’ weggeven, een pareltje voor je zomergarderobe.

Over A Beautiful Story

Al wat A Beautiful Story op de markt brengt is kwaliteitsvol, fairtrade en heeft een verhaal. In 2006 leerde oprichtster Cathelijne (een interview met haar vind je trouwens in Ariadne at Home editie 6, nu in de winkel!) medewerkers kennen van een zilverfabriek in Nepal, die in de problemen zat. Bomvol inspiratie voor haar eigen juwelenmerk, besloot ze twee vliegen in één klap te slaan: een eigen collectie uit te brengen én de zilverfabriek een toekomst te geven. En daar plukken wij nu de vruchten (of liever de juweeltjes) van.

Zin in wat extra zonneschijn deze zomer? Vul dan onderstaand formulier in en maak kans op dit stralende juweel ter waarde van € 59,99!