Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

WIN: 3x € 100,- shoptegoed bij Intratuin

Het kwik loopt langzaam op en de dagen worden langer… De lente is begonnen en dat kan maar één ding betekenen: de tuin is wakker! Ook de overwinterende bijen vliegen weer uit om vol energie aan de slag te gaan. Help jij ze graag een handje? Scroll dan even naar beneden, want wij mogen 3 x €100,- shoptegoed weggeven bij Intratuin!

Intratuin roept dit voorjaar op om minstens 1m2 aan wildernis in de tuin, op het balkon of op de stoep aan te brengen en zo de biodiversiteit een boost te geven. Van een borderpakket vol bijenplanten tot luxehotels voor insecten, al wat je groene hartje – en dat van de beestjes in de tuin – begeert, vind je bij Intratuin. En ben je nieuwsgierig hoeveel jouw stukje wildernis nou echt bijdraagt tot een groenere omgeving? Intratuin lanceerde recent een biodiversiteitsdashboard, waarop je live kunt zien hoeveel impact we samen maken. Zo hebben we bijvoorbeeld samen al meer dan 715.000 beestjes van onderdak voorzien. Leve de wildernis!

Klaar om je wilde kant te ontdekken en samen met je huisgenoten of kinderen impact te maken? Vul het formulier hieronder in en maak alvast een vliegende groene start met € 100,- shoptegoed bij Intratuin!

Door mee te doen bevestig je dat je 18+ bent, en je mag slechts één keer deelnemen. Veel succes!